gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jaume García, nou entrenador del Juvenil A

Nova temporada a la Divisió d’Honor Juvenil

El tècnic Jaume García agafa el relleu de Felip Ortiz al capdavant de la banqueta del Juvenil A del Gimnàstic de Tarragona. Tot i l’excel·lent curs passat, en aquesta nova temporada 2021-2022 a la Divisió d’Honor, l’equip té com a objectiu d’aconseguir una nova permanència per continuar entre els millors.

Jaume García iniciarà la 4a temporada a la disciplina grana, després d’haver dirigit prèviament l’Infantil A i haver desenvolupat tasques de segon entrenador amb Dani Vidal al mateix Juvenil A i al filial, el CF Pobla de Mafumet.

Aquesta temporada, el cos tècnic del Juvenil A es completa amb Alex Barros (2n entrenador), Alex Gómez (preparador físic), Alberto Pérez (entrenador de porters), Pau Sánchez (readaptador), Ivan García (analista) i Manolo Montoro (delegat).

L’equip competirà entre els 18 millors juvenils de Catalunya, representada per 12 equips; Balears, 3 equips; i Aragó, 3 equips. En el nou format, s’amplia el nombre de descensos fins a sis, incrementant la dificultat de la competició i de l’objectiu grana.

El debut del Juvenil A 2021-2022 es produirà el cap de setmana del 4-5 de setembre a domicili, davant el CF Damm. Aquest proper dilluns, dia 9, l’equip es reincorporarà als entrenaments a les instal·lacions del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania