gimnastic-banner-the-beat-challenge

Javi Martínez haurà de ser operat

L'extrem dret andalús del Nàstic, Javier Martínez, haurà de passar per quiròfan, finalment, per culpa de la pubàlgia que l'ha fet estar de baixa els darres mesos. Martínez, que va començar a notar aquestes molèsties a finals de la temporada passada, doncs, no n'ha tingut prou amb tractament rebut fins ara i la lesió l'obligarà a passar per quiròfan el més aviat possible.

Quan aquesta lesió es va detectar, a finals de la temporada 2012/2013, club i jugador, aconsellats pels serveis mèdics del club i per especialistes externs experts en la matèria, van decidir seguir un tractament passiu que volia que el jugador estigués el menor temps de baixa possible, sent a la vegada igual d'efectiu. Per aquest motiu el jugador durant tot l'estiu, inclòs el pèríode de vancances, ha treballat amb un equip de recuperadors proporcionats pel club, per tal que la seva recuperació fos total.

El seu retorn a l'equip en pretemporada, però, no va ser amb l'evolució desitjada. Per aquest motiu els serveis mèdics del club han decidit aquestes darreres setmanes posar-lo al marge dels companys i fer noves proves. Un cop estudiats els resultats d'aquestes proves pels propis serveis mèdics i per especialistes externs, i vist que el tractament seguit fins ara no ha acabat amb la lesió, s'ha decidit aquesta passada nit que el jugador passi per quiròfan. L'operació ja ha estat demanada i s'espera ara que es posi data, ja que el club i el jugador volen que sigui el més aviat possible.

gimnastic-ucrania