gimnastic-banner-the-beat-challenge

Javi Salamero substitueix Kiko Ramírez a la banqueta del Nàstic

El Consell d’Administració del Nàstic, que s’ha reunit aquesta tarda, ha decidit destituir Kiko Ramírez com a primer entrenador grana. Els resultats (una sola victòria en vuit jornades) han estat els principals culpables d’aquesta decisió. De la mateixa manera s’ha decidit prescindir de la figura de Patxi Méndez, ajudant del primer entrenador. El Nàstic els desitja a tots dos el millor, tant a nivell personal com a nivell professional.
El substitut a la banqueta grana serà, des de demà mateix, Javier Salamero Marco (Zaragoza, 26 de juny de 1971). L’entrenador ha viscut els millors anys de la seva carrera a Girona, on primer com a director esportiu va assolir l’ascens des de Tercera a Segona A; i, després, com a tècnic, ha aconseguit dues permanències en dos moments molt complicats per a l’equip gironí.
Salamero es farà càrrec dels entrenaments demà mateix i dirigirà al Nàstic, per primera vegada, aquest dimecres a les 20h a la ciutat esportiva del Mallorca, on els grana s’enfrontaran al filial de l’equip vermell.
La presentació oficial es farà demà mateix al migdia, un cop acabi la sessió d’entrenament.
 

Fotografia: Lajornada.cat

gimnastic-ucrania