gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jesús Rubio es presenta al Nou Estadi amb un sol objectiu

El darrer fitxatge del Nàstic s'ha presentat en societat avui a les instal·lacions del Nou Estadi amb una declaració d'intencions més que clara, i és que el jugador extremeny ha assegurat que l'objectiu de l'ascens és la seva motivació per jugar a Segona B aquesta temporada. Vol tornar a la LFP i ho vol fer amb la samarreta del Nàstic.

Aquesta ha estat la principal conclusió d'una roda de premsa que ha començat a dos quarts d'una del migdia i en la qual Rubio ha estat acompanyat en tot moment pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i pel direcor esportiu, Emilio Viqueira. Andreu, que ha obert l'acte, ha donat la benvinguda al jugador i, abans de concloure la roda de premsa ha explicat alguns dels actes que es podran veure diumenge a l'estadi, coincidint amb l'estrena de l'equip en lliga. En primer lloc el president ha explicat que començaran els actes previs del centenari de la secció del futbol amb un homenatge a Valero Serer; en segon lloc ha confirmat el minut de silenci que se li farà en homenatge a Rafa González; i, finalment, es farà una presentació en el videomarcador de la plantilla d'aquesta temporada per tal que els assistents del Nou Estadi els coneguin abans que la lliga s'iniciï, ja que el màxim dirigent de l'entitat grana ha assegurat que serà bo per paliar les dificultats que suposarà no tenir dorsals fixes per als jugadors de cara als aficionats.

Un cop acabada la roda de premsa, el jugador s'ha vestit amb la seva nova indumentària i ha saltat a la gespa del Nou Estadi, on ha fet la tradicional sessió fotogràfica amb el patrocinador Auto Sport Busquets, acompanyat també del president Josep Maria Andreu.

gimnastic-ucrania