Joel Pérez i Adrián Alves, repeteixen amb la Catalana sub-16

Amistós i victòria davant la UE Cornellà amb gol d’Alves

Els jugadors tarragonins del Planter Grana, Joel Pérez i Adrián Alves, van estar novament cridats per la selecció catalana sub-16. En aquesta sessió, celebrada ahir dimarts 30, es va disputar un amistós davant la UE Cornellà al Municipal Olímpia de Sabadell amb victòria de la selecció per 3-0.

Aquest enfrontament ha servit per preparar la Fase d’Or, que es disputarà del 9 a l’11 de febrer a Cadis, i on el combinat català s’enfrontarà a les seleccions autonòmiques de Madrid, Navarra i les Illes Canàries.

El migcampista Adrián Alves va sortir a l’11 titular i al minut 60 va marcar el 2-0 en un gran xut des de la mitja lluna que es va colar per l’escaire. A la segona meitat, Joel Pérez també va gaudir de minuts.

Cal recordar que Adrián Alves ocupa la posició de migcentre al Cadet A del Planter Grana i destaca per la seva qualitat tècnica amb pilota, arribada a l’àrea rival i un gran gen competitiu.

Per la seva part, Joel Pérez està disputant la 4a temporada amb la samarreta grana i pot ocupar tant la posició d’extrem com també de davanter. Aquest curs, defensant els interessos al Cadet A, mostra les seves habilitats principals com són la rapidesa, el desequilibri i també l’encert de cara a gol.