gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada del Voluntariat Grana i presentació de l’equip Genuine

Preparats per a l’inici de la Fase Tarragona de LaLiga Genuine Santander

La jornada del Voluntariat Grana celebrada al Pavelló del Nàstic ha servit per a conèixer els detalls de la tercera temporada de LaLiga Genuine Santander, més concretament, les directrius que seguiran els 340 voluntaris participants aquest proper cap de setmana en la disputa de la Fase Tarragona. A més a més, els 16 jugadors del Nàstic convocats per a l’estrena de la competició 2019-2020 han estat presentats individualment. Un any més, BASF, Obra Social La Caixa i Nectina continuaran donant suport al Genuine com a patrocinadors oficials.

Els 340 voluntaris participants en aquesta edició provenen del Col·legi Sant Pau Apòstol, l’Institut Martí i Franquès, l’Escola Mare Nostrum, el Col·legi La Salle de Tarragona, així com voluntaris del Nàstic i treballadors de la companyia BASF.

Primerament, els encarregats d’explicar en què consisteix la competició i quina finalitat té han estat els capitans de l’equip, Rubén Almazán i Álvaro Cano. Seguidament, el director de comunicació i relacions institucionals de BASF Espanya i Portugal, Xavier Ribera, s’ha encarregat d’explicar la importància de ser voluntari i els beneficis que aporta, destacant el treball en equip i la unió que genera. Mentre que la coordinadora del Voluntariat Grana, Bito Fuster, ha explicat les funcions que realitzaran tots els voluntaris durant el cap de setmana de competició.

Tot seguit ha estat el torn de la presentació de l’equip Genuine. El president de l’entitat, Josep Maria Andreu, acompanyat de Xavier Ribera, com a màxim representant de BASF, s’han dirigit a tot els participants i han fet entrega de les samarretes oficials de joc als setze jugadors grana que afrontaran la competició aquest cap de setmana. Els futbolistes han estat cridats un per un a l’escenari, arribant pel passadís multitudinari que formaven tots els voluntaris. Després de la foto de família, tots els presents han practicat la Haka, el ball oficial de la competició. El comiat l’ha posat Vergüenza Ajena amb música en directe que han posat dempeus a tots els presents al Pavelló del Club Gimnàstic.

Després de completar la jornada programada aquesta tarda, tots els voluntaris ja tenen la indumentària oficial de la competició, aquest any de color taronja, i ja estan preparats per a un cap de setmana ple d’emocions i també d’aprenentatge.

El divendres 15 de novembre, a partir de les 20 hores, tindrà lloc la posada en escena sobre la gespa del Nou Estadi, espai on desfilaran els 36 equips participants a LaLiga Genuine Santander. Mentre que dissabte i diumenge es jugaran els partits de futbol al Complex Esportiu Futbol Salou.

gimnastic-ucrania