gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada d’integritat i codi ètic

Els jugadors i el cos tècnic del primer equip han realitzat abans de la sessió d’entrenament d’aquest dimecres una jornada sobre integritat i codi ètic, que han impartit Xènia Fuguet i Javier Balañá de Eguía, oficial de compliment.

Els jugadors i el cos tècnic del primer equip han realitzat abans de la sessió d’entrenament d’aquest dimecres una jornada sobre integritat i codi ètic, que han impartit Xènia Fuguet i Javier Balañá de Eguía, oficial de compliment, amb l’objectiu de donar a conèixer la normativa que regula les bones pràctiques esportives.

D’aquesta manera, el club continua la seva tasca de supervisió, vigilància i control del funcionament i execució del compliment normatiu de la SAD. A banda d’aquesta jornada d’integritat i codi ètic, el Nàstic cada partit apel·la a les bones conductes esportives i respectuoses al Nou Estadi. A més, aquesta xerrada que avui han rebut la plantilla del primer equip també l’han rebut jugadors, tècnics i responsables del futbol base de l’entitat gràcies als tallers de formació anuals de LaLiga.

gimnastic-ucrania