gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada grana al Tarraco Karting

La plantilla del Nàstic al complet, jugadors i cos tècnic, han viscut una sessió lúdico-esportiva al Tarraco Karting.

La plantilla del Nàstic al complet, jugadors i cos tècnic, han viscut una sessió lúdico-esportiva al Tarraco Karting del Polígon Francolí de Tarragona. Els nastiquers han experimentat una jornada matinal sobre quatre rodes carregada d’adrenalina on molts jugadors han mostrat la seva habilitat al volant.

Jugadors i membres de l’staff tècnic s’han desplaçat fins al Tarraco Karting amb el Bus del Nàstic i un cop allí, a les 10.30 hores, han realitzat el briefing de pilot. Dividits en tres grups, els grana s’han posat el casc per iniciar la tanda classificatòria de 8 minuts i així intentar marcar la millor volta i adjudicar-se una bona posició en la sortida de la cursa. Els més ràpids als entrenaments oficials han estat Tejera, que ha marcat un temps de 36.126 segons; Pablo Marí amb 36.218 i Juanan, el conductor del Bus del Nàstic, amb un temps de 36.335 segons.

La classificació oficial ha determinat les posicions de la sortida, que s’han dividit en tres curses degut al gran nombre de participants. A la Final A, la dels millors pilots, s’ha tornat a veure un gran Tejera al volant que s’ha emportat la victòria amb molta solvència, seguit per Alberto Varo com a segon classificat i el tercer esglaó del podi ha estat per Juanan. Aplaudits per la resta de companys, els tres ‘pilots’ han pujat al podi del Tarraco Karting on han rebut el guardó pel resultat aconseguit. Finalment, tots els participants s’han realitzat la fotografia de grup i, a les 13.00 hores, s’han assegut a taula per dinar i finalitzar la sessió d’avui.

gimnastic-ucrania