gimnastic-banner-the-beat-challenge

José Sicart, presentat

Aquest migdia s'ha fet l'acte oficial de presentació dfe José Sicart com a nou director esportiu del Nàstic de Tarragona. L'acte, que ha comptat amb la presència del president del Consell, el senyor Antoni Vallverdú; la del director general, el senyor Lluís Fàbregas; i la del propi José Sicart.

Abans de començar la inetrvenció del nou director esportiu han intervengut el president i el director general. Tots dos han assegurat la importància de la figura de Sicart en el projecte de futur i han explicat el perquè d'un primer contracte fins al 30 de juny. I és que el Consell, sabedor de la Junta General que hi haurà a finals de temporada, no vol comprometre absolutament res a l'entitat a paritr d'aleshores, tot i que ha confirmat que si el projecte del Consell tira endavant el director esportiu de la temporada següent serà el propi José Sicart.

En la seva intervenció, el nou director esportiu no ha volgut fer masses mirades al passat, tot i que ha reconegut que l'esperiència 'li serveix a tothom per saber què s'ha de fer i que no s'ha de fer'. José Sicart ha parlat de present i de futur. De la situació actual de l'equip ha dit que donarà tot el seu suport al cos tècnic i als jugadors per a seguir competint. Sabedor de la dificultat que té l'objectiu, Sicart ha dit que no es poden abaixar els braços 'per respecte a l'afició i als rivals', i ha assegurat que ara el Nàstic ha de pensar en 'agafar el quart per la cua i, aleshores, mirar què queda de lliga i fins on es pot arribar'. En una ponència de 50 minuts, el que fou director esportiu grana en l'ascens a Primera ha repassat tots i cada un dels aspectes de l'actualitat grana i ha recordat en diferents ocasions la vinculació que manté amb molts dels membres del Consell actual i de l'organigrama del Nàstic, amb qui ja va coincidir en la seva anterior etapa.

gimnastic-ucrania