gimnastic-banner-the-beat-challenge

José Carlos, nou fitxatge del Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona SAD reforça el primer equip amb la incorporació de José Carlos Fernández Vázquez (Minas de Riotinto, Huelva, 17 de juliol de 1987) per a la propera temporada a LaLiga2. L’andalús signa un contracte fins a juny de 2017, més una campanya opcional.

El Gimnàstic de Tarragona SAD reforça el primer equip amb la incorporació de José Carlos Fernández Vázquez (Minas de Riotinto, Huelva, 17 de juliol de 1987) per a la propera temporada a LaLiga2. L’andalús signa un contracte fins a juny de 2017, més una campanya opcional.

L’extrem dret arriba a Tarragona després de la finalització del seu contracte amb la UE Llagostera, equip on ha jugat la segona meitat de la temporada 2015-2016. El migcampista destaca per la seva velocitat, desequilibri i bon xut amb cama esquerra. José Carlos és un futbolista polivalent a la zona de tres quarts de camp i pot actuar en diferents demarcacions, des de la mitja punta fins a les dues bandes.

El nou jugador grana té 28 anys i es va formar a la cantera del Recreativo de Huelva; mentre que en edat juvenil es va incorporar al futbol base del Sevilla FC, equip on va debutar a Primera Divisió el 15 de febrer de 2009 i la campanya següent aconseguia una Copa del Rey. A banda de l’equip sevillà, el jugador de Minas de Riotinto també ha militat a les files del Rayo Vallecano i Córdoba CF a la Primera Divisió, i el FC Cartagena i UE Llagostera a la categoria de plata. També cal destacar el seu pas per l’AEK Atenas (2011-2012) disputant 27 partits en lliga i 6 enfrontament a l’Europa League.

Foto: lavanguardia.com

gimnastic-ucrania