gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jose Mari: "objectiu, lluitar fins al final"

Jose Mari Romero signarà demà la seva renovació amb el Nástic de Tarragona. L'andalús signarà per a la pròxima temporada amb opció a una altra. L'acte es farà a les 17h en les instal·lacions del Nou Estadi, on el jugador, el president i el director general atenderan als mitjans.  

Està content de tornar a Tarragona?
Per descomptat. Des del primer moment, des que va acabar la temporada, tenia molt clar que l'opció de seguir aquí tenia moltes possibilitats. He estat molt bé aquí i vull seguir.

Què li ha fet escollir altra vegada el Nàstic?

Ha estat tot. En aquests cinc mesos he estat molt a gust i he comprovat que és un club molt seriós. La renovació de César Frrando i Quique Latasa també ha influït, com ho han fet el grup que hi ha i com m'ha tractat la ciutat. I a més el projecte. S'està fent un projecte ambiciós per a lluitar a dalt fins al final i això m'il·lusiona molt.

Es queda vostè renunciant a ofertes superiors en l'econòmic i en el que a categoria es refereix.

Jo valoro moltes coses, no solament aquestes dues. Estava segur que on més a gust estaria era aquí, per això ho he escollit.

Li toca assumir el lideratge del Nàstic 2009-2010?

No sé si em toca en exclusiva, però sí. Jo vinc a donar-ho tot, dintre i fora del camp. No he de decidir jo si he d'assumir el lideratge, seran els meus companys. Encara que si és així no em pesarà, m'agrada agafar responsabilitats.

Quin objectiu es marca?

En el col·lectiu està molt clar. A segona no hi ha ni UEFA, ni Champions ni res de tot d'això. Aquí hi ha sempre un grup molt gran que comença la lliga amb la meta de pujar a Primera, i nosaltres hem de ser un d'aquests. Volem lluitar amb aquest objectiu i poder lluitar-lo fins al final. En el personal espero donar el màxim per a poder jugar el màxim. El meu objectiu és col·laborar amb gols i joc per a aconseguir els objectius col·lectius.

Com veu a l'equip?

Molt compensat. S'està fitxant bé, jugadors de qualitat contrastada, gent amb experiència i gent jove amb molta fam. Il·lusiona molt.

Com veu la nova política salarial per objectius?

Molt bé. Això fa molt temps que ho apliquen els principals equips. És just que un jugador cobri en relació al seu rendiment. Cadascú és lliure de fer el que vulgui però a mi em sembla molt bé, és una bona forma de mantenir la tensió i la implicació en el projecte.

gimnastic-ucrania