gimnastic-banner-the-beat-challenge

Josep Maria Andreu, Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona

El president grana ha rebut la distinció de mans de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

El Saló de Plens del Palau Municipal de l’Ajuntament de Tarragona, ple de gom a gom, ha acollit l’acte de lliurament del diploma de Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona a Josep Maria Andreu i Prats en reconeixement públic als mèrits aconseguits per la tasca desenvolupada com a President del Gimnàstic de Tarragona SAD i del Club Gimnàstic de Tarragona, així com per la seva trajectòria social lligada a la nostra ciutat.

Aquest reconeixement arriba després de l’aprovació per unanimitat del ple del consistori tarragoní mesos enrere, quan la comissió promotora va impulsar aquesta acció recollint més de 1400 signatures a favor del nombrament. Nombroses entitats esportives i de caire social, entre d’altres àmbits, van sumar-se a la iniciativa per poder fer realitat aquest dia tan especial per a Josep Maria Andreu i Prats. Tarragoní, marit de Tere; pare de Tono, Ani i Jose, i avi d’Ani; president del Club Gimnàstic de Tarragona i de la SAE, i empresari.

L’Ordre de l’Acte ha passat per l’obertura de l’acte a càrrec de l’Il·lm. Sr. Pau Ricomà i Vallhonrat, alcalde de Tarragona. Posteriorment ha estat la Sra. Maria José López, tinenta d’alcalde, consellera d’Esports, que ha desglossat la trajectòria personal i professional de Josep Maria Andreu i Prats.

Seguidament, s’ha lliurat el Diploma com a Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona. Josep Maria Andreu l’ha recollit de mans de l’alcalde i amb l’acompanyament de la consellera Maria José López i Carla Aguilar, 1a tinenta d’alcalde.

El mateix Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona, Josep Maria Andreu i Prats, ha agraït aquesta menció tan especial de la ciutat amb un emotiu discurs. veure adjunt

Finalment, la Presidència de l’acte ha dedicat unes paraules al president grana i ha realitzat la cloenda. Un cop finalitzat, tots els assistents han volgut felicitar personalment al nou Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona i molts d’ells han immortalitzat l’acte amb la corresponent fotografia.

gimnastic-ucrania