gimnastic-banner-the-beat-challenge

Juan Merino, nou entrenador grana

Juan Merino Ruiz serà el nou entrenador del Nàstic després de l'acord al que han arribat el Gimnàstic de Tarragona SAD i el tècnic andalús.

Juan Merino Ruiz serà el nou entrenador del Nàstic després de l’acord al que han arribat el Gimnàstic de Tarragona SAD i el tècnic andalús.

Juan Merino és un tècnic amb experiència, tant en Primera com en Segona Divisió, i en la seva trajectòria destaquen les seves dues etapes en la banqueta del primer equip del Betis. En una primera etapa, Merino, llavors tècnic del filial, va dirigir a l’equip durant 4 jornades, abans de l’arribada a la banqueta de Pepe Mel, aconseguint els 12 punts en joc. En la seva segona etapa, la temporada passada, va prendre les regnes de l’equip a mitja campanya, substituint precisament a Pepe Mel, i va aconseguir complir amb l’objectiu de la salvació. Va dirigir al conjunt andalús en un total de 20 partits a Primera Divisió, finalitzant l’any en una meritòria desena posició.

El nou entrenador grana serà presentat el dijous, 29 de desembre, a les 13 hores i a la sala de premsa del Nou Estadi. Abans, el tècnic dirigirà el seu primer entrenament coincidint amb la volta de l’equip després de les vacances nadalenques; i amb la vista posada ja en el primer partit de l’any contra el Tenerife, diumenge que ve dia 8, en el Nou Estadi i a partir de les 16 hores.

gimnastic-ucrania