gimnastic-banner-the-beat-challenge

Juan Merino, presentat com a nou entrenador grana

Juan Merino Ruiz ha estat presentat, aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi, com a nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona, SAD

Juan Merino Ruiz ha estat presentat, aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi, com a nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona, SAD

Juan Merino és un tècnic amb experiència, tant en Primera com en Segona Divisió, i en la seva trajectòria destaquen les seves dues etapes en la banqueta del primer equip del Betis. En una primera etapa, Merino, llavors tècnic del filial, va dirigir a l’equip durant 4 jornades, abans de l’arribada a la banqueta de Pepe Mel, aconseguint els 12 punts en joc. En la seva segona etapa, la temporada passada, va prendre les regnes de l’equip a mitja campanya, substituint precisament a Pepe Mel, i va aconseguir complir amb l’objectiu de la salvació. Va dirigir al conjunt andalús en un total de 20 partits a Primera Divisió, finalitzant l’any en una meritòria desena posició.

L’andalús ha destacat en la seva presentació la convicció en la capacitat del conjunt grana de donar la volta a la situació classificatòria actual. El tècnic, ha volgut remarcar la seva experiència en situacions com aquesta, i la seva seguretat en que l’equip, que considera no ha rendit al seu màxim nivell fins ara, està capacitat per competir i aconseguir la permanència. Merino també ha destacat la igualtat de LaLiga 123 com un dels factors que permet tenir esperances. Finalment, ha destacat l’aportació que poden tenir els nous fitxatges, com Barreiro o Achille Emaná, per fer més competitiu un bloc que compta, segons l’entrenador grana, amb peces suficients per a reaccionar un cop torni la competició.

El nou tècnic, ha dirigit aquest matí el seu primer entrenament coincidint amb la tornada de l’equip després de les vacances nadalenques. Merino ha pogut comptar amb quasi la totalitat de la plantilla. Llevat dels internacionals, Djetei i Madinda, convocats amb les seves seleccions de cara a la Copa Àfrica; així com, Uche, A. Emaná, Jean Luc i Delgado, que comptaven amb permís del club per incorporar-se aquesta tarda als entrenaments.

gimnastic-ucrania