gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jugadors grana que finalitzen contracte a 30/6/16

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que avui, dijous 30 de juny, conclou oficialment el curs esportiu 2015-2016. Un total de 8 futbolistes del primer equip finalitzen la seva vinculació amb el Nàstic després de completar la present temporada, deixant de ser jugadors de l’entitat grana a efectes contractuals i, per tant, queden lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que avui, dijous 30 de juny, conclou oficialment el curs esportiu 2015-2016. Un total de 8 futbolistes del primer equip finalitzen la seva vinculació amb el Nàstic després de completar la present temporada, deixant de ser jugadors de l’entitat grana a efectes contractuals i, per tant, queden lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD vol agrair a tots i cadascun dels jugadors que causen baixa, el treball i esforç mostrat per tal que l’equip aconseguís el major nombre de victòries i els objectius comuns en aquest curs 2015-2016, que han permès aconseguir una meritòria i destacada 3a posició en la classificació de la Liga Adelante.

Extinció de contractes:

Xisco Muñoz

El davanter balear va anunciar la seva retirada després de 17 anys com a futbolista professional, i una temporada i mitja a les files del Nàstic. Xisco seguirà vinculat al Nàstic en un nou rol, ja que passarà a formar part del cos tècnic del primer equip en aquesta nova campanya 2016-2017 liderada per Vicente Moreno.

Aníbal Zurdo

L’hispanomexicà que va arribar al mercat de fitxatges d’hivern finalitza aquest període de sis mesos a la plantilla grana. El davanter marxa amb un bagatge de dos gols en els 857 minuts disputats en els 15 partits que ha defensat la samarreta nastiquera.

Miguel Palanca

L’extrem queda lliure després de jugar aquesta temporada amb el club de la seva ciutat i aconseguir tres gols entre les competicions de lliga i Copa del Rey. El tarragoní ha vestit la indumentària grana en 19 partits a la Liga Adelante.

Marcos Jiménez De la Espada

El davanter de Pollença finalitza una etapa d’èxit de quatre temporades a Tarragona on ha lluït el braçalet de capità en nombrosos enfrontaments. Cal recordar que la passada campanya 2014-2015 es va convertir en un dels protagonistes de l’ascens de l’equip a la Segona Divisió A. Marcos marxa amb uns registres golejadors importants, on ha sumat un total de 43 gols en lliga durant les quatre campanyes de nastiquer.

Levy Madinda

El migcampista torna a Vigo després de completar la seva cessió per mitja campanya al Nàstic. El gabonès ha acumulat un total de 1596 minuts sobre la gespa, repartits en 22 enfrontaments de la Liga Adelante. A més a més d’aconseguir un gol i recuperar 89 pilotes en defensa.

Achille Emaná

El camerunès ha completat una gran temporada amb el Nàstic i, finalment, jugador i entitat no renovaran la seva vinculació per la campanya 2016-2017. El veterà mitjapunta ha sumat nou dianes i sis assistències durant els 39 partits acumulats en lliga com a nastiquer. Achille Emaná ha estat un dels jugadors més destacats per part de LaLiga en la present temporada de Segona Divisió.

Jordi Calavera

El canterà finalitza la seva etapa al Nàstic després de vuit anys a la disciplina, passant per diferents categories del futbol base i acabar debutant aquest any al futbol professional amb el primer equip. El lateral de Cabra del Camp ha sumat un gol en nou partits disputats a la Liga Adelante, a més a més, de 29 recuperacions.

Iván Aguilar

El jugador ha estat cedit aquesta campanya a l’UCAM Murcia, equip on ha aconseguit l’ascens a Segona Divisió A, sumant un total de 11 dianes en 35 partits de lliga regular. L’andalús va jugar fa dues temporades amb el primer equip i finalitza la seva etapa com a futbolista del Gimnàstic de Tarragona després de dues cessions consecutives, al San Roque (14-15) i l’UCAM Murcia (15-16).

gimnastic-ucrania