gimnastic-banner-the-beat-challenge

Junta General d’Accionistes 2018

La Sala Eutyches del Palau de Fires i Congressos de Tarragona ha acollit la Junta General Ordinària d'Accionistes del Gimnàstic de Tarragona, SAD on ha assistit un 84,30% del capital de la societat.

La Sala Eutyches del Palau de Fires i Congressos de Tarragona ha acollit la Junta General Ordinària d’Accionistes del Gimnàstic de Tarragona, SAD on ha assistit un 84,30% del capital de la societat. La reunió ha començat a les 19.45 hores i s’ha allargat fins les 21.30 hores.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet la introducció a la Junta amb un informe de gestió on ha repassat els fets més importants del darrer any en matèria esportiva, social i econòmica, destacant que “aquesta temporada 2018-2019 serà la quarta consecutiva a LaLiga 1|2|3, la qual cosa només ha passat dues vegades anteriorment a la història del club.”

Andreu ha apuntat que actualment l’entitat té 6.800, una xifra per a “estar molt contents pel seu suport i fidelitat, perquè són determinants per a assolir els objectius”. El president del Nàstic ha afegit que “quan anem tots a una, som imparables”. A l’informe de gestió ha volgut repassar alguns dels actes més destacats de l’últim any com la inauguració de la Botiga i Museu de l’avinguda Catalunya, la descoberta de la Porta Valero Serer o el Sopar Club Empresa al Castell de Tamarit per a més de 200 empreses que fan costat al Nàstic, a banda de recordar les entitats del territori amb qui col·labora el club com el Banc de Sang, l’Hospital Joan XXIII, la Muntanyeta o l’Associació contra el Càncer.

En matèria econòmica el president del Nàstic ha recordat que la societat en el període 2012-2018 ha superat una situació especialment delicada: “tenia 10 milions d’euros de pèrdues acumulades i un endeutament de 7 milions d’euros i ara podem dir que el nostre deute és zero i la societat torna a tenir números blaus”. Durant les últimes sis temporades “hem tingut uns beneficis de 4,2 milions d’euros i hem fet unes ampliacions de capital de 3,3 milions d’euros”.

En el balanç de la temporada 2017-2018 ha anunciat uns beneficis de 1,63 milions d’euros i de cara al pressupost de la 2018-2019 es contempla un superàvit de 717.000 euros. Josep Maria Andreu ha tancat l’informe econòmic explicant que “el Nàstic té uns fons propis de 881.000 euros i un capital de 6,9 milions d’euros actualment”.

Posteriorment, el director general Lluís Fàbregas, ha detallat partida a partida el balanç de la temporada 2017-2018 i el pressupost per a la temporada 2018-2019, que serà d’11,6 milions d’euros.

La Junta ha acabat amb els precs i preguntes dels accionistes i amb l’aprovació de l’acta.

Abans de començar la reunió el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el vicepresident del club, Josep Francesc Ferrer, han fet el reconeixement als socis que porten 50 anys ininterropudament vinculats al club. Enguany han estat per a Joan Lluís Prats, Joan Menasanch i Miquel Sevil.

Els punts de l’ordre del dia aprovats per unanimitat han estat:

1.- Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici de 2017/2018.

2.- Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2018/2019.

3.- Precs i preguntes.

4.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

gimnastic-ucrania