gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Junts Barris BBVA CX’ arriba a Torreforta

Els jugadors grana han fet aquesta tarda, a Torreforta, la primera visita del projecte 'Junts Barris BBVA CX'.

Els jugadors grana han fet aquesta tarda, a Torreforta, la primera visita del projecte ‘Junts Barris BBVA CX’. L’escola els Àngels i l’escola La Salle Torreforta, han acollit aquestes trobades entre els nens dels dos col·legis tarragonins i alguns dels seus ídols del Nàstic.

Els futbolistes Manolo Martínez, José Carlos, Madinda, Uche, Jean Luc i Zahibo han compartit una estona amb la canalla tarragonina. En poc més d’una hora, els futbolistes han signat autògrafs entre el jovent, s’han fotografiat i han compartit les seves experiències esportives amb els nens i nenes. La canalla de totes dues escoles ha rebut, a més a més, una invitació per al partit de divendres al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’Elche CF.

Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social grana i Jose Maria Andreu Solé, responsable de Màrqueting i Patrocinis, també s’han sumat en aquesta primera visita del ‘Junts Barris BBVA CX’. A més a més, cal destacar l’assistència de Cristina Montalban, directora de l’oficina BBVA CX de Torreforta i d’Albert Roca, director del Centre Banca de Clients de Tarragona.

D’altra banda, coincidint amb la primera visita del ‘Junts Barris BBVA CX’, la Torre Forta, torre de guaita del segle XVII, i que dóna nom al barri, ha estat triada com la protagonista del cartell del partit de divendres entre el Nàstic i l’Elche CF.

gimnastic-ucrania