gimnastic-banner-the-beat-challenge

'Junts Commarca'

El Gimnàstic de Tarragona SAD presenta un nou projecte adreçat a tots els ajuntaments i clubs de futbol de la comarca del Tarragonès.

La iniciativa del conjunt grana està pensada en la participació i reconeixement als 22 municipis, que sumen un total de 250.306 habitants, i als 28 clubs de futbol, que engloben a 388 equips. El Nàstic vol apropar-se a totes les poblacions i clubs de futbol del territori per sumar conjuntament i omplir el Nou Estadi amb el major nombre possible d’espectadors. D’aquesta manera, els municipis i clubs que s’adhereixen al projecte ‘Junts Commarca’ seran els protagonistes a les graderies del Nou Estadi en cadascun dels partits que el Nàstic jugui com a local.

Cada partit, un o varis clubs de futbol i municipis seran els convidats estrella del matx que disputi el primer equip grana. Els clubs de futbol disposaran d’entrades per a tots els seus jugadors, tècnics, familiars i directius en el dia de partit. A banda, gaudiran de la presència del primer equip del Nàstic al camp del club associat, la presentació al Nou Estadi del seu futbol base a la mitja part, descomptes als seus jugadors en activitats del Gimnàstic de Tarragona SAD (campus, tecnificació, torneig…), entre d’altres facilitats.

Mentre, les poblacions també disposaran d’entrades per al dia de partit, les quals seran lliurades pels jugadors del primer equip grana, que es desplaçaran fins al municipi amb el bus oficial del Nàstic. A més a més, tindran un cartell personalitzat el dia de partit, la participació en una acció de tota la població, entre d’altres.

Un cop hagin ‘passat’ tots pel Nou Estadi, hi haurà un premi molt especial pel guanyador. El club de futbol i municipi que hagin aportat un major nombre d’espectadors al camp rebrà gratuïtament la indumentària esportiva de la marca Nàstic  per a tots els equips de la seva entitat esportiva.

L’acte de presentació, realitzat aquest vespre a les instal·lacions de l’Autoritat Portuària de Tarragona, ha comptat amb la presència del president de l’entitat grana, Josep Maria Andreu, i dels alcaldes dels municipis i presidents dels clubs del Tarragonès. 

gimnastic-ucrania