gimnastic-banner-the-beat-challenge

Kakabadze, nova incorporació grana

El lateral dret Otar Kakabadze (Tiflis, Geòrgia, 27 de juny de 1995) és un nou fitxatge pel primer equip del Gimnàstic de Tarragona, SAD per afrontar la nouvinguda LaLiga2. El jugador de 21 anys signa un contracte per tres temporades amb l’entitat grana.

El lateral dret Otar Kakabadze (Tiflis, Geòrgia, 27 de juny de 1995) és un nou fitxatge pel primer equip del Gimnàstic de Tarragona, SAD per disputar la nouvinguda LaLiga2. El jugador de 21 anys signa un contracte per tres temporades amb l’entitat grana.

El georgià s’incorporarà a la disciplina del Nàstic després de finalitzar la seva vinculació contractual amb el club de procedència, el Dinamo de Tbilisi, equip campió de la Umaglesi Liga on ha jugat 17 partits de lliga i ha sumat un gol. A més a més de la lliga, en la campanya 2015-2016 també ha aconseguit la Copa David Kipiani i la Super Copa. Kakabadze ja compta amb 4 internacionalitats amb l’absoluta de Gèorgia, on ha compartit vestuari amb Aburjania, després del seu debut el 8 d’octubre de 2015 davant Gibraltar.

El nou jugador nastiquer destaca per ser un lateral veloç, intel•ligent tàcticament i amb projecció ofensiva. El futbolista arriba a Tarragona per reforçar la línia defensiva de l’equip entrenat per Vicente Moreno. La seva incorporació als entrenaments es realitzarà el dimarts vinent, dia 12, amb la resta de companys. En els propers dies s’informarà de la data de la seva presentació oficial, on vestirà la samarreta grana per primer cop.

gimnastic-ucrania