gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Botiga-Estadi l’Energia del Nàstic reobre les portes

A partir de demà, ja pots adquirir els productes del teu equip

El Gimnàstic de Tarragona reobre les portes del punt de venda oficial del Nou Estadi. Novament amb l’energia que aporta Energía del Ebro, tots els socis i aficionats grana podran adquirir els nous productes de marxandatge Nàstic i equipaments oficials Umbro.

A partir de demà al matí, a les 10 hores, la Botiga-Estadi l’Energia del Nàstic també facilitarà que els nastiquers puguin aconseguir de franc la nova samarreta oficial de joc dintre de la campanya ‘Ningú sense la samarreta del Nàstic’. Tots els nous clients que contractin la Tarifa Maja, reduiran la seva despesa energètica i obtindran sense cost la indumentària de joc 2021-2022.

L’horari de la Botiga-Estadi l’Energia del Nàstic serà de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores; els dissabtes al matí, de 10 a 14 hores; i els dies de partit, des de dues hores abans de l’inici de l’enfrontament.

La Botiga-Estadi l’Energia del Nàstic ha estat readaptada per oferir al client un tracte personalitzat, ja sigui durant la setmana o els dies de partit. A més de les samarretes de joc, també trobaran polos, dessuadores, xandalls, bufandes noves i molt més accessoris amb els colors característics del club degà. Tots els clients que es sumin a “l’Energia del Nàstic”, contractant els seus serveis, gaudiran d’un 20% de descompte en l’extensa gamma de productes de la botiga.

Tots els socis que contribueixen a sumar noves altes d’abonats, també podran recollir el seu premi a la renovada botiga. Recordem que es pot escollir entre els tres colors de les noves samarretes d’entrenament oficial 2021-2022.

D’aquesta manera, tant la Botiga-Estadi com la Botiga-Museu l’Energia del Nàstic, al centre ciutat, són els punts referents per la compra de productes del Gimnàstic de Tarragona i també per contractar els serveis i avantatges d’Energía del Ebro.

gimnastic-ucrania