gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Botiga-Museu l’Energia del Nàstic acull la segona jornada de presentacions

Robert Simón, Jannick Buyla i Aythami Artiles

La segona tanda de presentacions oficials de la nova temporada 2021-2022 ha servit per veure i estrenar la renovada Botiga-Museu l’Energia del Nàstic, situada a l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona.

L’accés a l’espai grana, ha acollit l’acte públic davant dels mitjans de comunicació, socis i aficionats grana.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar-los la benvinguda a Tarragona, en aquest cas, a un punt referent del Nàstic; mentre que el director esportiu, Sergi Parés, ha valorat les respectives arribades a l’equip de Raül Agné.

El primer dels presentats ha estat l’extrem Robert Simón, que s’ha mostrat molt agraït a l’entitat per poder estar a Tarragona, explicant que “tinc moltes ganes de començar i gaudir del Nou Estadi.”

Per la seva part, Jannick Buyla ha estat clar en les seves paraules. El migcentre ha declarat que “hem d’estar a dalt perquè tenim una plantilla per fer-ho. La pressió de la ciutat i el club, així ens ho exigeix.”

Finalment, el darrer en arribar a la disciplina grana, Aythami Artiles, ha agraït la confiança a la direcció esportiva i al president; afegint que “vinc a donar tot el que tinc, la meva experiència i sobretot la il·lusió per a que l’equip sigui guanyador cada cap de setmana.”

Un cop realitzades les presentacions, Josep Maria Andreu i Sergi Parés han estat els encarregats de fer una breu explicació de la història grana al mateix museu. Posteriorment, els futbolistes Robert Simón, Jannick Buyla i Aythami Artiles han aprofitat l’ocasió per entregar abonaments als socis que han renovat o als aficionats que han efectuat una nova alta per gaudir de l’equip a la Primera RFEF.

 

gimnastic-ucrania