gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘La clau ets tu’

El Nàstic vol sumar tots els esforços possibles en aquests dos propers partits que el conjunt grana jugarà al Nou Estadi, és per això que llença ja un paquet de mesures per tal de fer pujar el nombre d'aficionats que assisteixin a aquests dos encontres. Per aquesta raó, l'entitat posa a disposició de tots els aficionats una promoció de preus populars. Per tal que la gent es mobilitzi fins al Nou estadi, hi haurà un paquet d'entrades que aniran des dels 5€ fins als 15€.

El paquet d'entrades per als dos partits següents (dissabte 21 contra l'Elche a les 18h i diumenge 29 a les 19.45h contra l'Almeria) costarà als socis, sigui quina sigui la seva graderia, només 5€. Aquesta promoció està limitada a comprar un màxim de dos paquets d'entrades per a aquests dos partits (2 entrades per cada un d'ells), per tal que cada soci pugui dur dos acompanyants a preu reduit. Els abonats podran adquirir entrades de la seva graderia (allà on hi tinguin l'abonament) fins que s'exhaureixin les existències. Aquest paquet pels socis es pot adquirir ja a les taquilles del Nou Estadi, a la Botiga del Nàstic i a les taquilles del camp el mateix dia de partit (sempre hi quan quedin existències).

D'altra banda, tots els aficionats que no són socis podran adquirir aquest paquet per 10€ (Graderia de Gol de Mar o de Muntanya) i 15€ (Graderia de Preferent). Els aficionats poden adquirir ja aquest paquet i gaudir de dos dels partits contra rivals del capdamunt de la classificació a aquest preu totalment popular. Tothom qui estigui interessat ja pot adquirir aquest paquet pels dos següents partits a les oficines del club, a la Botiga, a les taquiles o per internet a www.gimnasticdetarragona.cat. 

gimnastic-ucrania