gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Costa Daurada i el Nàstic, units també a domicili 

2a equipació oficial 2022-2023

Un disseny original que vincula el Nàstic amb el territori i on dominen els colors daurat i el blau del Mediterrani són els principals elements de la nova samarreta oficial que el primer equip lluirà quan disputi partits com a visitant.

Aquesta esperada samarreta tècnica és fruit de l’acord signat, en el present 2022, entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Gimnàstic de Tarragona.

Precisament el Nou Estadi Costa Daurada, la casa dels nastiquers i el recinte esportiu des d’on l’expedició grana partirà en cadascun dels desplaçaments de la temporada, ha estat el lloc escollit per a la sessió fotogràfica de la nova indumentària.

Des d’avui mateix, la nova samarreta, ja es pot adquirir a la Botiga oficial del Nou Estadi Costa Daurada per 65 €; els socis, igual que en la primera equipació, tindran 10 € de descompte. L’horari és de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dies partit, des de dues hores abans de l’inici de l’enfrontament. A més, també es pot adquirir còmodament des de casa a gimnasticdetarragona.shop

La nova samarreta mostra un disseny trencador i exclusiu de l’entitat amb el territori i la Costa Daurada, acompanyat de l’esponsorització tècnica d’Umbro.

A més del perfil del territori i una tria cromàtica de gran impacte visual s’hi incorpora, a prop del cor, l’escut del Nàstic amb les lletres de ‘TARRAGONA’, que representa tota la província; i a la part dreta, la insígnia d’Umbro.

Encara a la part frontal, Sorigué continua com main sponsor 2022-2023. A la màniga dreta, sublimada, hi apareix el pegat de l’organitzador de la competició, la RFEF; a la banda esquerra, també amb sublimació, apareix el logotip de Ford Tarraco Center, patrocinador grana present a la primera i segona equipació.

A la part dorsal, hi apareix, sota el coll, el logotip dels 50 anys del Nou Estadi Costa Daurada. I a la part inferior, just a sota del dorsal i nom del jugador, Clínica Odita, també acompanyarà als jugadors en tots els partits.

El blau dels pantalons dona continuïtat al mar Mediterrani, estenent-lo fins a les mitgetes. Seguint amb la línia de la primera samarreta, el logotip d’Umbro està en alt relleu i l’escut del Nàstic també en vèrtix satin, acompanyats del logotip de Vopak Terquimsa. A la part posterior, nova referència al patrimoni de la ciutat, amb el logotip de Tarragona Història Viva.

gimnastic-ucrania