gimnastic-banner-the-beat-challenge

La ‘Cursa Nàstic’, presentada

Aquest migdia s'ha presentat la primera edició de la Cursa Nàstic, un esdeveniment que tindrà lloc el proper 1 d'abril als voltants del Nou Estadi. Aquesta serà la primera edició d'una iniciativa que neix del propi Gimnàstic i l'empresa especialitzada Running Solutions. Representants de les dues entitats han estat els encarregats avui de presentar-la.

La cursa tindrà un recorregut de 5Km i sortirà de l'interior del Nou estadi, sent la primera cursa que neix sobre un terreny de joc futbolístic.  Aquest recorregut de 5Km pretén fer d'aquesta cursa una prova vàlida tan per a competidors com a per a un públic de caire familiar, fins i tot aquells que la vulguin fer com a caminada popular. El preu de la inscripció serà de 15€ i inclourà la inscripció, el dorsal, l'assegurança i una entrada pel partit entre el Nàstic i el Barça B (que es jugarà el dia abans). Tots aquells que s'hi apuntin i vulguin alguna entrada extra la podran comprar al moment de la inscripció per només 5€. El preu per als socis del Nàstic i els menors de 12 anys serà de 10€. Les inscripcions ja es poden fer Online (www.cursanastic.com), a la Botiga Runners World i a les oficines del Nàstic.

A més, la Cursa Nàstic comptarà amb la participació d'un dels atletes més en forma del moment, Jaume Leiva. El terrassenc del Runners World tarragona va ser el millor classificat no africà de la Mitja Marató de Barcelona, celebrada aquest passat cap de setmana. A més, Leiva correrà la Cursa Nàstic una setmana després de la prova que decidirà si correrà als Jocs Olímpics de Londres aquest proper juliol.

gimnastic-ucrania