gimnastic-banner-the-beat-challenge

La directiva del Nàstic visita Rialp

Una representació de la directiva grana ha visitat avui diumenge les instal·lacions que està utilitzant aquests dies la primera plantilla del Gimnàstic de Tarragona a Rialp. Encapçalats pel president del consell d'administració, José María Fernández; que ha estat acompanyat pel conseller Jordi Virgili, el director general Lluís Fàbregas i el director esportiu Josep Maria Nogués; aquest grup ha repassat els espais que utilitzen tècnics i jugadors per fer la posada a punt de la temporada. Al migdia, i acompanyats per tota l'expedició, s'han  apropat a l'ajuntament de Rialp, on hi havia preparat un aperitiu per part de l'Hotel Marvel Condes del Pallars i on s'ha fet una fotografia oficial amb els representants municipals. Els grana han fet entrega a l'alcalde de la ciutat i al president del Rialp dues samarretes del Nàstic, que han estat signades pels jugadors del primer equip.

Ja a la tarda, i després de dinar al restaurant del mateix Marvel Condes del Pallars, els directius han visitat el conjunt d'instal·lacions de què disposa l'hotel. Acompanyats per la directora del Condes i pel cap comercial de la cadena Marvel, han repassat les diferents sales de l'hotel, la zona d'aigües, la zona d'esbarjo i tot el conjunt de l'hotel.

En acabar, tots plegats han marxat cap al Municipal de Rialp, on han vist amb els representants de l'ajuntament, els del club de futbol de Rialp i els de l'Hotel Marvel Condes del Pallars el partit que disputen Nàstic i Balaguer.

gimnastic-ucrania