gimnastic-banner-the-beat-challenge

La FCF entrega equipaments DEA al Nàstic

Dos dispositius per a les instal·lacions de la Budallera

La Federació Catalana de Futbol, encapçalada pel president Joan Soteras, ha visitat aquesta tarda les instal·lacions del Nou Estadi per fer l’entrega de dos desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

El president grana, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de rebre a la comitiva de la FCF al Nou Estadi i recollir els equipaments sanitaris que ja han estat instal·lats a l’interior del Pavelló del Club Gimnàstic i al camp de gespa artificial; on entrenen i juguen els seus partits els equips del futbol sala i futbol base, respectivament.

El DEA (desfibril·lador extern automàtic) és un dispositiu que analitza i busca ritmes cardíacs desfibril·lables, notifica al rescatador si hi ha la necessitat d’una desfibril·lació i, si és així, aplica una descàrrega.

Des del Gimnàstic de Tarragona s’han realitzat diferents formacions al personal, tant treballadors com entrenadors i tècnics del futbol base i seccions del Club, per tal de respondre davant una situació d’emergència a les instal·lacions grana.

La cessió dels dos equipaments DEA, per part de la Federació Catalana de Futbol, correspon a la campanya ‘tots som un batec’ impulsada per la FCF i el Gimnàstic de Tarragona ha estat la primera entitat de futbol del territori en rebre els desfibril·ladors.

gimnastic-ucrania