gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Federació de Penyes organitza un dinar previ al Nàstic-Elx Il·licità i el proper desplaçament

La Federació de Penyes del Nàstic prepara diversos actes de cara al partit d'aquest diumenge i al següent desplaçament a Vilarreal.

Per a crear ambient per al Nàstic – Elx Il·licità, la Federació de Penyes, juntament amb els patrocinadors del Nàstic Fleca Flaqué, Innovarout i Bar Restaurant Tennis Nàstic, organitzen un dinar previ al partit. A partir de les 14h i per només 4 euros, podeu disfrutar d'un dinar que consta d'un pica-pica, un plat compost d'ou fregit, llonganissa i bacon, una consumició, café i postre. Per a reservar la vostra plaça (limitades) ho podeu fer trucant al 678446529. 

Per altra banda, la Federació de Penyes ja prepara el desplaçament a Vilarreal. Per 10 euros, el paquet inclou el viatge en autobús, l'entrada i el picnic que de nou proporcionarà Fleca Flaqué.

La sortida es realitzarà dissabte 3 a les 12:45 des de la plaça Imperial, i a les 13:00 des del Nàstic.

Per a adquirir les entrades, ho podreu fer aquest mateix diumenge des d'una hora abans de l'inici del partit del Nàstic, i a partir de la setmana vinent a la pròpia Federació de Penyes en horari de 18h a 20h de dilluns a divendres, excepte dijous.

gimnastic-ucrania