gimnastic-banner-the-beat-challenge

La gespa del Nou Estadi es prepara per a l’hivern

Ressembrat per passar de Bermuda a Ray-grass

El Gimnàstic de Tarragona ha iniciat el ressembrat de la gespa del Nou Estadi per a adaptar-la a la climatologia pròpia de la tardor i l’hivern.

Després del partit jugat davant el CD Alcoyano, l’empresa RoyalVerd va rascar tot el terreny de joc i aquesta setmana s’ha produït la ressembra de la gespa varietat Ray-grass. A més, també s’ha posat una capa d’arena que mantindrà la humitat sobre el terreny de joc per a facilitar el creixement de la nova gespa, que estarà a punt per al partit del dissabte 9 d’octubre entre el Nàstic i el CE Sabadell.

La setmana anterior, es va realitzar el mateix procediment al camp annex al Nou Estadi. Per tant, l’equip podrà entrenar sobre el mateix la setmana vinent. Mentrestant, l’activitat física es desenvolupa a les instal·lacions del Futbol Salou S.C.

Aquesta gespa ens acompanyarà fins al mes de maig, quan tornarà a néixer la gespa Bermuda, que quedarà per al període maig-octubre del 2022. A més a més, aquest canvi impedirà que la gespa del Nou Estadi agafi malalties.

gimnastic-ucrania