gimnastic-banner-the-beat-challenge

La gespa del Nou Estadi es prepara per als mesos d’hivern

El Nàstic ha iniciat el ressembrat de la gespa del Nou Estadi per a adaptar-la a la climatologia pròpia de la tardor i l’hivern.

El Nàstic ha iniciat el ressembrat de la gespa del Nou Estadi per a adaptar-la a la climatologia pròpia de la tardor i l’hivern. Després del partit jugat contra el RC Deportivo, els jardiners de l’empresa RoyalVerd han procedit a rascar tot el terreny de joc per a deixar-lo preparat per a la ressembra de la gespa que es farà entre aquest dimarts i dimecres. A més, també es posarà una capa d’arena que mantindrà la humitat sobre el terreny de joc per a facilitar el creixement de la nova gespa, que estarà a punt per al partit de diumenge 14 d’octubre entre el Nàstic i l’ AD Alcorcón.

Després dels Jocs Mediterranis es va canviar la gespa per a posar la varietat Bermuda, que és la més adequada pels mesos de calor, mentre que ara per als mesos més freds es posarà la gespa de varietat Ray-grass. Aquesta gespa estarà fins el mes de maig, quan tornarà a néixer la gespa Bermuda, que quedarà per al període maig-octubre del 2019. A més a més, aquest canvi impedirà que la gespa del Nou Estadi agafi malalties.

gimnastic-ucrania