gimnastic-banner-the-beat-challenge

La nova botiga del Nàstic obre les seves portes

El Nàstic té a partir d'avui una nova botiga al Nou Estadi. D'aquest manera, l'anterior establiment situat a l'avinguda Catalunya s'ha traslladat al costat de l'estadi grana. A partir d'aquesta mateixa tarda el nou espai obre les seves portes per oferir un servei de botiga molt més complert, amb un disseny modern, i molt més espaiós.

Aquest migdia s'ha fet la presentació als mitjans de comunicació, un acte en el qual el director general del Nàstic, el sr. Lluís Fàbregas ha explicat que aquesta nova ubicació de la botiga estalviarà despeses al club, tenint en compte la política d'austeritat que segueix l'entitat grana a més, tal i com ha assegurat Fàbregas la botiga oferirà molts més productes al públic en general i a aquells que vinguin a veure els partits al Nou Estadi. I és que la nova botiga obrirà totes les tardes de dilluns a divendres (16:00 a 20:00h.), el dissabte al matí (10:00 a 13:00h.) i els dies que el Nàstic jugui a casa. Així, tots aquells que vinguin als partits podran adquirir qualsevol dels articles de la botiga, samarretes, bufandes… i entrar a l'estadi vestint els colors grana. El director de màrqueting del club, el sr. Quim Espinosa, també present a l'estrena d'avui, ha destacat el treball que s'ha estat fent durant el darrer any per aconseguir que hagin més punts de venda de marxandatge del Nàstic. A banda de la nova botiga oficial del Nou Estadi, també es poden adquirir les samarretes oficials al Corte Inglés i a diferents punts d'informació turística de Tarragona (a l'oficina del Carrer Major, Rambla Nova i Camp de Mart). Els jugadors de la primera plantilla i alguns integrants del cos tècnic també han visitat la botiga després de l'entrenament.

El Nàstic vol mostrar el seu agraïment a les empreses que han ajudat a fer possible aquest projecte: Tecnotec/Soncar (Instal·lacions pladur), Ralequip (interiorisme i equipació comercial), Instalaciones Laso (instal·lació elèctrica), Ene (equipaments comunicacions) i Maxisistemas (instal·lació de comunicacions).


gimnastic-ucrania