gimnastic-banner-the-beat-challenge

La permanència, cada cop més a prop (Tennis taula)

El tennis taula del Nàstic fa un pas endavant en la lluita per la permanència de la Primera Nacional. La victòria per 4 -2 del passat dissabte davant el cuer, el Santa Eulària d’Eivissa, permet seguir somiant en l’objectiu marcat. El conjunt grana es troba amb 5 victòries, empatat amb el Son Cladera de Mallorca, que es troba fora de les posicions de descens.

Alfredo Vázquez avançava els grana 1-0 davant Ricardo Jiménez; mentre, Xavi Vizcaíno guanyava els tres jocs a Sebastià Ferritjans per col·locar el 2-0 al marcador. Rafa Martínez retallava distàncies davant Marc Lari, 2-1. Va ser Vizcaíno el que s’imposava a Ferritjans, 3-1; i la sentència arribava de la raqueta de Lari, el qual s’imposava per 3-2 a Jiménez (4-1). Finalment, ja sense res en joc, Vázquez no va poder superar al visitant Ramírez i tancava el resultat final en tres jocs (4-2).

La setmana vinent es buscarà una nova victòria, per seguir en la dinàmica guanyadora, davant Els Amics de Terrassa, 4rt classificat. L’enfrontament tindrà lloc al Pavelló del Club Gimnàstic.  

 

Resultats Lligues Provincials:

Preferent ‘A’ (Enric, Senén i Josep) 5 – 1 Lira ‘A’

Preferent ‘B’ (Ferran, Jordi i Agustín) 1 – 5 Tàrraco ‘A’

Propera jornada:

Nàstic ‘A’ vs Reus Dep.

Nàstic ‘B’ vs Almoster

 

Primera ‘C’ (Carlos, Guillem i Jaume) 5 – 1 La Selva

Propera Jornada:

Nàstic ‘C’ vs Amposta

 

Tercera ‘D’  (Sascha, Luis i Ivan)  1 – 5 Cambrils  ‘C’

Propera Jornada:

Nàstic ‘D’  vs Ganxets ‘B’

 

Promoció  (Ivan Torreblanca i Robert Rodríguez) 5 – 0 Ganxets de Reus  

gimnastic-ucrania