gimnastic-banner-the-beat-challenge

La plantilla al complet, per primer cop a la Pretemporada Grana

Tots els efectius en l’inici d'aquesta nova setmana d’activitat

Tots els jugadors grana que van causar baixa en la primera setmana d’entrenaments, ja sigui per ser positius en Covid-19 o considerar-se contactes estrets, ja s’exerciten sota les ordres de Raül Agné després de complir les respectives quarantenes.

Actualment, el gran gruix de la plantilla ja acumula 22 sessions d’entrenament, a més del partit amistós disputat davant el FC Barcelona el passat 21 de juliol. El primer equip continua la preparació i en les jornades de demà i dijous es realitzaran dobles sessions a les instal·lacions del Nou Estadi (9.30 i 18 h). La present setmana de treball finalitzarà el divendres amb la disputa d’un partit d’entrenament a porta tancada davant el filial, el CF Pobla de Mafumet, a les instal·lacions grana.

Els 32 efectius amb els que compta Raül Agné per aquesta pretemporada són:

Porters: Gonzi, Manu García, Cheikh Kane i Dani Parra*

Defenses: Carlos Albarrán, Pol Domingo, Marc Trilles, Alex Quintanilla, Aythami Artiles, Joan Oriol, De la Peña* i Alvaro Caro*.

Migcampistes: Javi Bonilla, Javi Ribelles, Pedro Del Campo, Francesc Fullana, Pol Ballesteros, Aleksandar Cirkovic, Robert Simón, Jannick Buyla, Karim L’Koucha, Oscar Sanz, Kim Lorca*, Jordi Avilés* i Marc Montalvo*.

Davanters: Fran Carbia, Pedro Martín, Edgar Hernández, Pol Prats, Andrei Lupu, Pablo Fernández i Oscar Romero*.

*Jugadors del filial

gimnastic-ucrania