gimnastic-banner-the-beat-challenge

La plantilla del Nàstic 2020-2021 es posa en marxa

La primera sessió, demà a les 9.30 h

El conjunt entrenat per Toni Seligrat començarà els entrenaments de preparació per la nova temporada 2020-2021 demà al matí, a partir de les 9.30 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi. Els terrenys de joc del Nou Estadi i del camp annex tornaran a acollir sessions de treball del primer després de gairebé 5 mesos d’inactivitat esportiva.

Els resultats satisfactoris en les 52 proves PCR realitzades a jugadors, cos tècnic i personal d’administració i manteniment permeten iniciar el nou curs esportiu; seguint totes i cadascuna de les mesures del protocol de prevenció de la Covid-19.

En aquestes primeres dues setmanes, el jugadors del primer equip realitzaran una readaptació als estímuls condicionals del futbol amb la reintroducció individualment de gestos tècnics, degut al període perllongat d’inactivitat sobre els terrenys de joc.

Aquests dies serviran per preparar l’organisme i l’estat físic abans d’iniciar les carregues de treball que s’estableixen habitualment en una pretemporada; i així iniciar-la en un estat físic òptim.

gimnastic-ucrania