La Pobla acomiada la temporada com a local guanyant en l’anada del playoff al Yeclano per 2 a 1

Tres partits disputats en el playoff d'ascens a 2ª B com a local, i tres triomfs. El filial del Nàstic s'ha imposat aquest diumenge al Yeclano per 2 gols a 1. S'han avançat els locals al minut 15, gràcies a una excel·lent centrada de Jordi Roca rematada per Aleix Coch al fons de la xarxa. Tres minuts després Román batia a Sergio i establia l'empat. En el minut 35 del primer temps un córner servit per Bueno servia a Rubén Casanova per fer el definitiu 2 a 1. Rubén amb tres gols és el màxim golejador pobletà en aquest playoff.

En el segon temps, Oribe, Boniquet i Rubén han gaudit de tres ocasions clares per augmentar el marcador, però no ho han aconseguit.

La Pobla sabrà demà després del partit d'Espanya contra Croàcia si juga la tornada a Yeclano dissabte o diumenge vinent. Si els homes de del Bosque es classifiquen primers jugarien els quarts de final el dissabte, per tant La Pobla jugaria diumenge la tornada, mentre que si 'la roja' finalitza segona de grup, el filial grana jugaria la tornada dissabte. Aquest dilluns sortirem de dubte