La Pobla cau 2-0 a Santboi a l ‘anada de la Copa Federación

Un gol de cap de Massip al minut 39 de joc, més l'aconseguit per Dani Romero al 48 de partit posen les coses molt difícils a La Pobla en la Copa Federación. Els de Kiko Ramírez no han fet un bon partit, i els dis únics xuts a porta han arribat en el temps de descompte de la segona part. Primer al minut 91, un penal comès sobre Joel Coch que el mateix futbolista ha errat; la segona ocasió, al minut 93, una rematada de cap de Rubén Casanova ben defensada pel porter local. Cal lamentar la lesió de Brian Quejada, qui s'ha lesionat a la base del peu dret en el primer temps, i ha estat substituit.

El dimecres dia 19 d'octubre es disputarà la tornada de la final catalana de la Copa Federación. La Pobla buscarà la remontada. El poblencs ara ja pensen en aquest dissabte i en el duel que el mesurarà al Nou Sardenya davant el CE Europa a partir de les 17:00 h. Per últim, cal destacar que en el partit d'avui ha debutat Albert Mozo. El defensa del filial grana ha disputat els 90 minuts.