La Pobla cau golejada a casa (0-4)

El filial del Nàstic ha sumat aquest diumenge la primera derrota de la temporada davant d'un Cornellà que ha aconseguit imposar-se per 0-4. Els de Kiko Ramírez han estat molt desencertats en l'aspecte defensiu, i això ho han aprofitat els barcelonins per guanyar el partit amb autoritat. Morón ha avançat de falta al Cornellà en el minut deu. Tretze minuts més tard Juli ha fet el segon. El desencert poblenc ha continuat a la segona part, en el minut set Enric ha fet el tercer gol al recollir un remat que havia anat al pal. El quart gol de partit ha arribat al minut seixanta quan Chechi i Julio Rico han badat i Juli ha aprofitat el desconcert per marcar a plaer el seu segon gol davant del porter Antonio David. La pròxima jornada La Pobla jugarà a camp del AEC Manlleu.