La Pobla empata (1-1) davant del filial del RCD Espanyol però mereix més.

Pobla i Espanyol B s’han repartit els punts en el duel de filials del grup V de la Tercera divisió. El conjunt de Kiko Ramírez s’ha avançat al minut 10 gràcies a Eric Via, que ha recollit un regal concedit pel porter visitant Germán. La Pobla ha estat l’equip que més ha buscat el gol durants els 90 minuts de joc, però una vegada més la sort i la falta d’encert de cara a porta li ha estat esquiva. La única ocasió dels visitants ha arribat a la segona part, en el minut 67 un xut de falta obra de Cristian Alfonso ha establert el definitiu empat a 1. La Pobla continua tercera classificada a l’espera del que facin en els seus respectius partits Manlleu i Vilafranca. El pròxim diumenge a les 16:30 h. el filial del Nàstic viatja a Manlleu per enfrontar-se al conjunt local.