La Pobla fa història una vegada més i ja és a la final del playoff d’ascens a 2ª B.

El CF Pobla de Mafumet s'ha classificat aquest dissabte després d'imposar-se per 1-2 a la SD Ejea. Els homes de Kiko Ramírez s'han sobreposat al gol de Roldán al minut 19 de joc. Primer Jordi Roca al minut 46 i després Sebas en el minut 77 han capgirat un marcador què, sumat al 2-0 favorable del partit d'anada ha permès al filial de Nàstic seguir fent història i colar-se en la ronda final del playoff. Cal destacar els més de 150 afeccionats que han vingut de La Pobla per donar suport a l'equip com el tracte rebut pel conjunt de la SD Ejea.

Demà dilluns a les 17:00 h a la seu de la RFEF el conjunt pobletà coneixerà el seu rival en la tercera eliminatoria del playoff d'ascens a 2ª B. Enhorabona Pobla!