La Pobla s’emporta un emocionant derbi contra l’Amposta (1-3)

El CF Pobla de Mafumet continua amb una excel·lent ratxa de resultats. El filial del Nàstic s'ha imposat per 1 a 2 a camp del Amposta aquest diumenge a la tarda. Jan Lladó ha obert el marcador al minut deu de joc. Ja en la segona part, el capità dels ampostins, Gustavo, de falta directa ha batut Sergio al minut 66 i ha establert l'empat a un gol. Els locals han apretat molt en la segona part, arribant a enviar una pilota al pal, però en la recta final, primer Fran Carbia al minut 84, i Oribe, amb un golàs de falta al minut 88 han posat el definitiu 1-3 al marcador.

La Pobla suma un nou triomf i s'ha emportat tres punts en un derbi molt disputat. El porter Sergio ha vist com després de 786 minuts havia de recollir la pilota de la xarxa de la seva porteria. El meta poblenc estableix el registre d'imbatibilitat de La Pobla a Tercera divisió en 786 minuts.

El pròxim diumenge, coincidint amb la visita del Rubí a casa, el conjunt poblenc realitzarà la presentació de tot el seu futbol base. L'acte serà a les 10:45 h. A les 12 del migdia començarà el matx davant el Rubí.