La Pobla s’imposa (4-2) al Masnou

Tot i que els visitants s'han avançat al minut 15 de joc gràcies a un gol de Romero, els futbolistes del filial grana han capgirat el marcador gràcies a un esplèndit gol de falta de Víctor Bertomeu al minut 32, i en la represa, en el minut 46 Lladó establia el 2-1. La Pobla ha estat el clar dominador del matx, i un minut després de que Sebas no aconseguís marcar un penal, ha estat novament Lladó al minut 59 qui establia el 3-1. La Pobla s'ha relaxat mínimament i això ha provocat el 3-2 al minut 80 del visitant Johny. Però finalment al minut 89, el migcampista Gerard, que havia entrat des de la banqueta ha fet el definitiu 4-2.

La Pobla suma així 4 dels primers 6 punts possibles en aquestes dues jornades de lliga. El cap de setmana vinent, tornarà a jugar a casa davant d'un dels equips històrics del grup V com és la Gramanet. El partit, com sempre, a les 12:00 h. del migdia.