La Pobla s’imposa en el primer round de la seva Champions particular (2-1)

El CF Pobla de Mafumet s'ha imposat aquest dissabte al Laredo en el partit d'anada de la primera ronda del playoff d'ascens a 2a B per un resultat de 2 a 1. El visitant Juanma ha avançat al conjunt càntabre al minut 22 de joc. Tot i aquest contratemps el filial del Nàstic ha remuntat el partit. Primer ha estat Rubén Casanova, al minut 52 de joc, establint l'empat. Quan tot indicava que el matx quedaria resolt en taules, el migcampista Joel Coch, amb un poderós remat de cap, ha donat el triomf als poblencs al minut 91 posant el 2-1 al marcador.

La Pobla es posa per davant en l'eliminatòria, a l'espera del partit de tornada al municipal de Laredo. Un encontre que es jugarà dissabte vinent a les 18:00 h.

En el partit d'avui s'ha lesionat a la zona abdominal Fran Carbia, que ara mateix és seriós dubte pel partit de tornada. Aquesta setmana se li faran les pertinents proves mèdiques.