La Pobla suma un empat a casa (1-1) contra el Santboià

Una jornada més en aquest 2012 i el filial grana segueix sense poder brindar pels tres punts en un cap de setmanaNovament els de Kiko Ramírez han tingut ocasions clares per poder fer-se amb el matx, però unes vegades la falta d'encertd'altres la sort els ha girat l'esquenaDominadors de la primera part els poblencs han vist com la pilota no volia entrar a la porteria visitant, i quan semblava que l'empat sense gols seria el protagonista del primer temps, una errada en defensa després d'una pilota aturada provocava el 0-1, obra de Cárdenas en el temps de descompte.

La Pobla ho intentava novament a la segona part, i a falta de vint minuts per acabar el partit ha estat Fran Carbia qui anotava el 1-1 definitiu. Cal destacar la bona actuació del porter visitant Eric, qui amb només 18 anys ha estat el millor dels visitants. Per la Pobla s'ha de mencionar el debut del defensa camerunès Yann Songo'o.

Diumenge vinent La Pobla visitarà el camp de Gavà (12:00 h).