gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Pobla tanca la temporada

La Pobla de Mafumet ha fet avui el darrer entrenament de la temporada, que ha estat també el darrer de Martín Posse com a tècnic grana.

La Pobla de Mafumet ha fet avui el darrer entrenament de la temporada, que ha estat també el darrer de Martín Posse com a tècnic grana. La sessió, distesa i plena de moments divertits, ha servit per acomiadar l’any d’una manera diferent, amb jocs d’habilitat, competicions diverses i un partidet final amb la presència de de Posse i tots els membres del cos tècnic vestits de curt. El tècnic ha demostrat que no ha perdut en absolut la classe que va demostrar en la seva època com a jugador.

La temporada de l’equip ha estat molt bona, tancant la lliga en setena posició. Després d’uns inicis de campionat dubitatius, els grana han fet una segona part de la temporada molt meritòria, deixant palesa una clara progressió tant a nivell de joc com en l’aspecte competitiu.

En una temporada on s’ha prioritzar la formació, el conjunt de Martín Posse, ha competit amb el handicap de començar amb una plantilla pràcticament nova i amb una mitjana d’edat molt jove (20,8 anys). Amb el pas dels partits, aquests joves jugadors han anat acumulant l’experiència necessària per competir en una categoria exigent amb equips històrics com UE Sant Andreu, CF Terrassa, UE Olot o CE Europa.

La dinàmica dels darrers 20 partits del campionat, en que els de Posse han assolit 34 punts, amb tan sols 9 gols encontre, es la mostra més clara de l’evolució positiva d’aquest l’equip. A més, el bon treball d’aquesta temporada és un gran punt de partida de cara a l’any vinent, on s’espera una 3ª Divisió Grup V molt competida amb la incorporació d’equips com RDC Espanyol “B”, CE Hospitalet o AE EL Prat.

D’altra banda, el gran nivell de la plantilla ha permès al primer equip, el Nàstic, comptar amb jugadors de la Pobla en molts dels entrenaments d’aquesta temporada; entrant alguns d’ells, fins hi tot, en les convocatòries quan s’han acumulat les baixes. El màxim exponent d’aquest importància s’ha evidenciat en la Copa Catalunya assolida pels grana davant del Girona. A la final, fins a 5 jugadors de La Pobla van saltar a la gespa, sent part clau del títol aconseguit.

gimnastic-ucrania