La Pobla torna a ensopegar a Gavà i perd per 3-2

L'inici d'any continua sense provar-li al CF Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic ho intenta jornada a jornada però el malson continua. Avui el Gavà s'ha imposat per 3 a 2 al homes de Kiko Ramírez. Els locals s'han avançat al minut 9 de joc gràcies a un gol de David. Així ha finalitzat la primera part. En la segona, un inspirat Víctor Bertomeu ha establert l'empat en el minut 70, gràcies a un gol de falta. Al minut 78 Juan Quiles ha posat el 2-1 al marcador, però la Pobla ha empatat seguidament gràcies a la gran actuació de Bertomeu. Uns darrers minuts elèctrics que s'han decantat pels locals, gràcies a Juan Quiles qui marcava el definitiu 3-2.

Amb aquest resultat La Pobla continua sense guanyar en aquest 2012 i es situa a 4 punts del playoff. La setmana vinent els poblencs reben a casa al CE Europa amb la il·lusió de trencar aquesta ratxa tant negativa. Diumenge, a les 12:00 h tots a La Pobla!