gimnastic-banner-the-beat-challenge

La pretemporada 2022-2023 ja està en marxa

28 jugadors en l’estrena grana

L’equip ha iniciat oficialment el període de preparació 2022-2023. Els dos primers fitxatges de l’equip, Josema Gómez i Andy Escudero han estat els debutants en la primera sessió dirigida per Raül Agné. A ells hi cal sumar els futbolistes amb contracte en vigor i els que tenen fitxa del filial; a més d’Àlex López i Omar Monterde, que també estan en la dinàmica grupal d’aquest inici de curs.

Aquest primer entrenament ha arrencat a les 10.30 hores i s’ha allargat fins a poc més de les 11.15 hores. Els 28 efectius que han intervingut en el primer dia d’activitat física han estat:

Porters
Manu García, Dani Parra, Theodoros Venetikidis i Cheikh Kane Sarr.

Defenses
Carlos Albarrán, Pol Domingo, Marc Trilles, Nil Jiménez, Joan Oriol, Josema Gómez i Iván De la Peña*.

Migcampistes
Javier Bonilla, Pedro Del Campo, Elías Pérez, Robert Simón, Marc Montalvo, Andy Escudero, Omar Monterde, Víctor Valverde*, Marc Álvarez*, Ricard Robledo* i Eric Vega*.

Davanters
Pablo Fernández, Andrei Lupu, Pol Ballesteros, Àlex López, Óscar Gómez* i Alejandro de Rueda*.

Aquesta setmana l’equip continuarà el període de preparació durant les jornades de dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte, totes elles al Nou Estadi Costa Daurada. Tots els entrenaments s’iniciaran a partir de les 9 hores. La sessió programada per demà, dimarts, comptarà amb la novetat de Maurizio Pochettino, tercer fitxatge d’aquest període de traspassos.

*Jugadors del filial

gimnastic-ucrania