gimnastic-banner-the-beat-challenge

La pretemporada ja està en marxa

21 efectius sota les ordres de Raül Agné en la primera sessió

L’equip ha iniciat oficialment el període de preparació 2021-2022 per a la nova Primera RFEF, que s’iniciarà l’últim cap de setmana del mes d’agost. Quatre de les cinc incorporacions del mercat de fitxatges hi han estat presents, així com el tècnic Raül Agné dirigint la seva primera sessió al capdavant del cos tècnic.

Aquest primer entrenament ha arrencat a les 10 hores i s’ha allargat fins a poc més de les 11 hores. La plantilla ha estrenat els nous equipaments Umbro que lluiran en el dia a dia sobre els camps de futbol de les instal·lacions del Nou Estadi.

Els 21 efectius que han intervingut en el primer dia d’activitat física han estat:

Porters: Gonzi i Manu García

Defenses: Trilles, Quintanilla, Joan Oriol, De la Peña*, Pol Domingo i Alvaro Caro*.

Migcampistes: Javi Ribelles, Francesc Fullana, Pol Ballesteros, Fran Miranda, Javi Bonilla, Robert Simón, Pedro Del Campo, Karim i Jordi Avilés*.

Davanters: Fran Carbia, Pablo Fernández, Andrei Lupu i Pol Prats.

Un total de 7 jugadors han estat absents en aquesta primera sessió al ser positius per Covid-19 o considerar-se contacte estret. Es tracta de Pedro, Oscar Sanz, Dani Parra, Kim Lorca, Oscar Romero, Marc Montalvo i Jannick Buyla.

Els futbolistes estan complint les respectives quarantenes estipulades i es reincorporaran progressivament a la dinàmica del primer equip en els propers dies, un cop tinguin l’alta sanitària amb el respectiu negatiu al test PCR.

D’altra banda, els jugadors Carlos Albarrán i Cheikh Kane, amb permís de l’entitat, tampoc han estat en aquesta primera sessió de treball.

Aquesta setmana, l’equip continuarà el període de preparació en les jornades de dijous, divendres i dissabte sobre el camp annex. Tots els entrenaments s’iniciaran a partir de les 10 hores. En aquestes properes sessions no participarà el futbolista Robert Simón, al considerar-se contacte estret d’última hora.

*Jugadors del filial

gimnastic-ucrania