gimnastic-banner-the-beat-challenge

La quarta edició del Campus d’Estiu arriba amb força

  El Nàstic ha presentat aquest migdia la quarta edició del Campus d'Estiu, la que es celebrarà aquest 2010. En la presentació, que ha obert el director general del Nàstic Lluis Fàbregas, s'ha recalcat el fet que cada cop més nens de fora del futbol base conformin aquestes estades, ja que és un bon símptoma de la passió que hi ha pel Nàstic i per formar-se aquí com a jugador dels nens i nenes de Tarragona.

Yago Aguilar, director del futbol base, ha aprofitat per a explicar el pla de treball que seguiran els nens, així com les qüestions relacionades en veure un club professional per dins. Aguilar ha destacat que, com l'any passat, els participants al Campus estaran en contacte amb els jugadors del primer equip i amb els nous fitxatges del Nàstic.

Finalment, el gerent de Promoesport, l'empresa que coorganitza el Campus amb el Nàstic, ha explicat les qüestions organitzatives i ha destacat l'afluència de la darrera edició, per la qual s'amplia una setmana més d'estades, i la bona acceptació que va tenir l'any passat les dues setmanes que es van realitzar també a Vimbodí, i que, per això, enguany repetirà.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del Nàstic i a http://www.gimnasticdetarragona.com/cat2/equipo-futbol-base-campus.php, on trobareu tota la informació.

gimnastic-ucrania