gimnastic-banner-the-beat-challenge

La secció d’atletisme es prepara pel final de temporada

La secció d'atletisme del club es prepara per la fase final de la temporada, en la que participarà en els Campionats de Catalunya i d'Espanya.

El primer repte el tindrà la selecció territorial el proper 6 d'abril contra Euskadi. El seguirà el Campionat de Catalunya de relleus i d'equips per a les categories de promoció.

Els nens i nenes de la categoria benjamí, aleví i infantil es preparen ja per la seva participació en les competicions per equips on tenen bones possibilitats de pujar al podi en la seva categoría. Durant el mes de juny es participarà en els Campionats de Catalunya individuals d’aquestes categories.

Al final de juny i durant el mes de juliol els atletes del Nàstic participaran en els Campionats d’Espanya juvenil, que aquest any es disputa a Bilbao, els cadets que aniran a Granollers, els júniors a Castelló i els veterans a Vitòria.

Un dels objectius de la secció d’atletisme és la de participar i col•laborar en l’organització de tots els esdeveniments esportius i atlètics que es puguin fer a la nostra ciutat, per això des de sempre col•labora amb el Consell Esportiu del Tarragonés en l’organitació de la majoria de crossos que es fan a la nostra comarca i amb jornades de pista a l’aire lliure a Campclar per als nens i nenes més joves. Amb la Federació Catalana d’atletisme organitza moltes jornades atlètiques per a totes les categories i així el dia 20 d’abril es realitza el Campionat Territorial d’atletisme a Campclar. Durant el mes de maig organitzarà també vàries jornades atlètiques, especialmente per nois i noies més joves del nostre club.
Com ja sabeu el dia 28 d’abril a les instal•lacions del Nàstic es desenvolupa la II Cursa del Nàstic i la secció també hi col•labora de forma activa, amb la seva participació i amb l’ajuda amb els organitzadors.

El dia 15 de juny organitzarà el Campionat de Catalunya individual benjamí, aleví i infantil a les pistes municipals de Campclar. Organitzar aquesta jornada de matí i tarda es tot un repte per la secció, que compta amb la col•laboració de tots els membres de la secció, pares i mares dels atletes i atletes de categories superiors.

gimnastic-ucrania