gimnastic-banner-the-beat-challenge

La secció de patinatge artístic ja competeix

El cap de setmana passat es va celebrar al Club Patinatge Artístic d´Amposta el I Trofeu d'Iniciació de Patinatge Artístic, on es varen aplegar més de 200 patinadors i patinadores de la territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge. La secció de Patinatge Artístic del Nàstic va presentar un total de sis patinadores a aquest certamen.

Dissabte, la Xènia Olivé va fer un seté lloc a la seva categoría, d'un total de 33 patinadores. Per la seva banda, la Mònica Saumell va aconseguir un total de 24,8 punts. Diumenge al matí, la Xènia Pérez, l´Andrea Potente, la Clàudia Segura i la Inés Fernández van fer també un molt bon paper, tot aconseguint un total de tres podis: una primera posició i dos terceres, a les seves categories corresponents.

Vine a fer patinatge artístic al Nàstic!

La secció de Patinatge Artístic del Nàstic és un projecte de recent creació del Club Gimnástic de Tarragona, que ja compta amb prop de 30 participants. Està liderada per l'entrenadora Núria López Huguet. Les places d'inscripció estan obertes. Els horaris dels entrenaments són: dilluns de 17:30h a 19:30h i els divendres també de 17:30h a 19:30h. El Club Gimnàstic ofereix a tots aquells que ho vulguin provar la possibilitat de fer dues sessions gratuïtes. Per més informació: artistic@gimnasticdetarragona.cat o al telèfon 635209326 (Núria Lópezdelegada de la secció)
 

gimnastic-ucrania