gimnastic-banner-the-beat-challenge

La secció de Patinatge de Velocitat prepara els I Jocs Escolars

El dia 16 de març la secció de patinatge de velocitat del Nàstic organitzarà els primers jocs escolars de patinage de velocitat de la província de Tarragona. Aquesta jornada se cel·lebrarà al pavelló del Nàstic i espera acollir a participants de totes les escoles que ho vulguin i també dels diferents clubs. Les categories comprenen nens i joves de 4 a 17 anys, ja siguin escolars o federats.
Una de les peculiaritats de l'esdeveniment és que serà indoor, cosa poc habitual a Catalunya, ja que generalment se celebren en patinòdrom exterior o circuits.
Hi haurà premis per a tots els participans i trofeus per als tres primers de cada categoriaaixí com també als tres col.legis amb més punts.
Aquest és un dels primers esdeveniments esportius que organitza la secció aquest any, però no serà l'últim, ja que al juny s'organitzarà la Interlligaque espera rebre a Tarragona més de 400 patinadors vinguts de tot l'estat.
La secció de patinage de velocitat del Nastic just acaba de complir un any i ja compta amb més de vuitanta socis.
Aprofitant aquest primer any de vida, la secció ha incorporat una nova disciplina per oferir als seus socis, el freestyle-slalom. Aquesta especialitat té com a característica el fet de ser molt vistós i engrescador.
 

gimnastic-ucrania